Rituale romanum Pauli V pontificis maximi jussu editum, nunc vero a sanctisimo domino nostro Benedicto XIV et a Benedicto XIV auctum et castigatum cui novissima accedit benedictionum et instructionum - Toledano, Manuel (apéndice) (Balleoniana, 1775)
Obra que contiene los ritos de la Iglesia católica promulgada por el Papa Paulo V (Camillo Borghese, 1552-1621), en 1614.