Lingua aegyptiaca restituta, opus tripartitum : quo linguae coptae siue idiomatis illius primaeui aegyptiorum pharaonici, vetustaretemporum paenecollapsi, ex abstrufis arabum monumentis, plena instauratio continetur : cui adnectitur Supplementum earum rerum, quae in prodromo copto, et opere hoc tripartito, vel omissa, vel obscurius tradita sunt, noua, et peregrina eruditione contextum, ad instauratae linguae usum, speciminis loco declarandum - Kircher, Athanasius (Hachette, 2022)
Estudio sobre la lengua egipcia acompañado de un amplio vocabulario egipcio con su equivalencia en árabe y latín, así como una reconstrucción de la lengua copta.