Samlede vaerker [af Sören Kierkegaard] : Bladartikler, der staar i forhold til forfatterskabet; Af en endnu levendes papirer; Om begrebet ironi med stadigt Hensyn til Socrates; Om min forfatter-virksomhed; Synspunktet for min forfatter-virksomhed - Kierkegaard, Sören (Gyldendal, 1930)
Obra en quince volúmenes publicada por la editorial Gyldendal, disponible en Biblioteca, que reúne el pensamiento del filósofo danés Sören Kierkegaard (1813-1855).