Samlede vaerker [af Sören Kierkegaard] : Indølvelse i christendom; En opbyggelig tale; To taler ved altergangen om fredagen; Til selvprøvelse, samtiden anbefalet; Dømmer selv! - Kierkegaard, Sören (Gyldendal, 1929)
Obra en quince volúmenes publicada por la editorial Gyldendal, disponible en Biblioteca, que reúne el pensamiento del filósofo danés Sören Kierkegaard (1813-1855).