Samlede vaerker [af Sören Kierkegaard] : Forord; Fire opbyggelige taler, 1844; Tre taler ved taenkte leiligheder, 1845 - Kierkegaard, Sören (Gyldendal, 1923)
Obra en quince volúmenes publicada por la editorial Gyldendal, disponible en Biblioteca, que reúne el pensamiento del filósofo danés Sören Kierkegaard (1813-1855).