Benedicti XIV Pont. Opt. Max. olim Prosperi Card. de Lambertinis primum anconitanae ecclesiae episcopi, deinde bononiensis archiepiscopi : de sacrosancto missae sacrificio : libri tres (Joannem Manfrè, 1768)
Obra contiene tres apartados en los que el Papa Bendicto XIV (Prospero Lorenzo Lambertini, 1675-1758), desarrolla su tratado sobre la santa misa.