Theologiae cursus completus, ex tractatibus omnium perfectissimis ubique habitis, et a magna parte episcoporum necnon theologorum Europæe catholicae, universim ad hoc interrogatorum, designatis, unicè conflatus : plurimis annotantibus presbyteris ad docendos levitas pascendosve populos altè positis - Migne, Jacques-Paul (D'Amboise, 1845)
Obra en 28 volúmenes, disponible en biblioteca el último, que contiene un curso completo de la teología cristiana.