Novum Jesu Christi Testamentum : vulgatae editionis, Sixti V. Pontificis Maximi jussu recognitum et Clementis VIII, auctoritate editum (Societatis S. Joannis Evang. : Desclée, Lefebvre et Soc.)
Obra que contiene además del Nuevo Testamento, los oficios a la Virgen María y el Breviario romano que establece las observancias del culto público de la Iglesia católica a lo del año.