Publii Ovidii Nasonis opera omnia : Fastorum libri VI : cum integris Jacobi Micylli, Herculis Ciofani, Carolini Neapolis, Danielis et Nicolai Heinsiorum, et excerptis aliorum notis, quibus adiecit suas Petrus Burmannus : tom III - Ovidio Nasón, Publio (1727)
Obra en cuatro volúmenes, disponible los tres primeros en el Acervo Xavier Clavigero.