Publii Ovidii Nasonis opera omnia : Metamorphoseon libri XV : cum integris Jacobi Constantii Fanensis, Henrici Loritii Glareani, Jacobi Micylli, Herculis Ciofani, Danielis et Nicolai Heinsiorum, et excerptis aliorum notis, quibus et suas adnotationes adiecit Petrus Burmannus : tom II - Ovidio Nasón, Publio (1727)
Obra en cuatro volúmenes, disponible los tres primeros en el Acervo Xavier Clavigero.