Publii Ovidii Nasonis opera omnia : Heroides; Amorum lib. III; Artis amatoriae libri III; Remedia amoris; Medicamina faciei; Halieutica; Epicedion drusi caesaris A. Sabini epistolae III : cum integris Jacobi Micylli, Herculis Ciofani, Danielis et Nicolai Heinsiorum, et excerptis aliorum notis, quibus suas adiecit Petrus Burmannus : tom I - Ovidio Nasón, Publio (1728)
Obra en cuatro volúmenes, disponible los tres primeros en el Acervo Xavier Clavigero.