Scripturae Sacrae cursus completus, ex commentariis omnium perfectissimis ubique habitis, et a magna parte episcoporum necnon theologorum Europae catholicae... : in S. Joannem commentaria. In historiam et concordiam evangelicam dilucidatae quaestiones. Disertatio de miraculis. - In actus apostolorum commentaria. Quaestiones dilucidatae in actus apstolorum : tomus vigesimus-tertius - Migne, Jacques-Paul (1840)
Obra integrada por 28 volúmenes, en biblioteca se encuentra incompleta, que reúne los comentarios bíblicos de diferentes especialistas sobre los libros que forman el Antiguo y el Nuevo Testamento. La obra fue publicada por Jaques-Paul Migne (1800-1875), sacerdote y editor francés. El presente V. 23 trata sobre el Evangelio de San Juan y el libro de los Hechos de los Apóstoles.