Sancti Joannis Chrysostomi, archiepiscopi Constantinopolitani, opera omnia, castigata ad manuscriptos codices gallicos, vaticanos, anglicanos, germanicos, etc. : tomus decimus - Juan, Crisóstomo, Santo (1842)
Obra en trece volúmenes, disponible en el Acervo Xavier Clavigero. Publicado por Venit Apud Editorem in Vico Dicto Montrouge, Juxta Portam