Sancti Patris Nostri Joannis Chrysostomi, archiepiscopi Constantinopolitani, opera omnia quae exstant, vel quae ejus nomine circumferuntur,... : tomus primus = Του εν αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, τα ευρισκόμενα πάντα - Juan, Crisóstomo, Santo (1839)
Obra en trece volúmenes, disponible en el Acervo Xavier Clavigero. Publicado por Gaume Fratres, Bibliopolas.