Sancti Patris Nostri Joannis Chrysostomi archiepiscopi Constantinopolitani opera omnia quae exstant, vel quae ejus nomine circumferuntur,... : tomus quartus = Του εν αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως τα ευρισκόμενα πάντα - Juan, Crisóstomo, Santo (1721)
Obra en trece volúmenes, disponible en el Acervo Xavier Clavigero. La publicación lo realizaron varios editores: en el V. 1 aparecen Ludovici Guerin, Caroli Robustei, Joannis Barbou, Josephi Barbou, Guillelmi Desprez y Joannis Desessartz; del V. 2 al V. 10, Caroli Robustei, Joannis Barbou, Josephi Barbou, Guillelmi Desprez y Joannis Desessartz; en el V. 11 y 12, Caroli Robustei, Joannis Barbou y Guillelmi Desprez; en el V. 13, Joannis Barbou, Jacobi Rollin y Joannis Debure. El que aparece en los trece volúmenes es Joannis Barbou.