S.P.N. Joannis Chrysostomi, archiepiscopi Constantinopolitani, opera omnia quae exstant vel quae ejus nomine circumferuntur : tomus septimi pars prior = Του εν αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, τα ευρισκόμενα πάντα - Juan, Crisóstomo, Santo ((Patrologiae Cursus Completus. Series Graeca), 1862)
Obra en trece volúmenes, disponible en el Acervo Xavier Clavigero. Publicada por J.P. Migne Editorem.