Samlede vaerker [af Sören Kierkegaard] : En literair anmeldelse; Krisen og en krise i en skuespillerindes liv; Lilien paa marken og fuglen under himlen; Ypperstepraesten-tolderen-synderinden - Kierkegaard, Sören (Gyldendal)
Obra en veinte volúmenes publicada por la editorial Gyldendal, disponible en Biblioteca, que reúne el pensamiento del filósofo danés Sören Kierkegaard (1813-1855).