Samlede vaerker [af Sören Kierkegaard] : Christelige taler - Kierkegaard, Sören (Gyldendal)
Obra en veinte volúmenes disponibles en biblioteca. Título de cada volumen: V. 1 Af en endnu levendes papirer; Om begrebet ironi; V. 2-3 Enten-eller; V. 4 Atten opbyggelige taler; V. 5 Frygt og baeven; Gjentagelsen; Forord; V. 6 Philosophiske smuler; Begrebet angest; Tre taler ved taenkte leiligheder; V. 7-8 Stadier paa livets vei; V. 9-10 Afsluttende uvidenskabelig efterskrift de philosophiske Smuler; V. 11 Opbyggelige taler i forskjellig aand; V. 12 Kjerlighedens gjerninger; V. 13 Christelige taler; V. 14 En literair anmeldelse; Krisen og en krise i en skuespillerindes liv; Lilien paa marken og fuglen under himlen; Ypperstepraesten-tolderen-synderinden, V. 15 Tvende ethisk-religieuse smaa-afhandlinger; Sygdommen til døden; V. 16 Indølvelse i christendom; V. 17 En opbyggelig tale; To taler ved altergangen om fredagen; Til selvprøvelse, samtiden anbefalet; Dømmer selv!; V. 18 Bladartikler, der staar i forhold til forfatterskabet; Om min forfatter-virksomhed; Synspunktet for min forfatter-virksomhed; V. 19 Bladartikler 1854-55; Øieblikket 1-10; Hvad Christus dømmer om officiel christendom; Guds Uforanderlighed; V. 20 Terminologisk ordbog; Sammenlignende register.