Elementa philosophiae ad mentem d. Thomae Aquinatis : philosophiam moralem complectens seu ethicam et ius naturae - Mancini, Hieronymo Maria (1898)
De la presente edición solo existe el volumen tercero, que trata sobre la filosofía moral tomista.