Institutiones logicales secundum principia S. Thomae Aquinatis ad usum scholasticum : summa praeceptorum logicae - Aquino, Tomás de, Santo (1888)
Obra completa en dos volúmenes, disponible en biblioteca, que sistematiza el pensamiento lógico tomista, está dividida como sigue: V. 1 Summa praeceptorum logicae; V. 2 T. 1 Complectens logicam et formalem; V. 2 T. 2 Continens logicam realem et conclusionem polemican.