Institutiones psychologicae secundum principia S. Thomae Aquinatis : ad usum scholasticum : psyhologiae naturalis : liber prior, qui est analyticus - Aquino, Tomás de, Santo ((Philosophia Lacensis sive Series Institutionum Philosophiae Scholasticae), 1896)
Obra completa en dos volúmenes, disponible en biblioteca, que sistematiza el pensamiento psicológico tomista, está dividida como sigue: V. 1 T. 1 Psyhologiae naturalis: liber prior, qui est analyticus; V. 1 T. 2 Psyhologiae naturalis: liber alter, qui est syntheticus; V. 2 Psyhologiae anthropologica.