Summa philosophiae : ex variis libris d. Thomae Aquinatis doctoris angelici in ordinem cursus philosophici : physicae pars tertia - Aquino, Tomás de, Santo ((Bibliotheca Theologicae et Philosophiae Scholasticae), 1890)
Obra completa en tres volúmenes, disponible en biblioteca, que sistematiza el pensamiento filosófico tomista, está dividida en seis secciones: V. 1 T. 1 Logica; V. 1 T. 2 Physica, pars prima; V. 2 T. 3 Physica, pars secunda; V. 2 T. 4 Physica, pars tertia; V. 3 T. 5 Ethica; V. 3 T. 6 Metaphysica.