Joannis a S. Thoma : cursus philosophicus thomisticus : philosophia naturalis : pars secunda : quaest. VIII-XII, tractatus de meteoris; pars tertia seu tres libri de anima; index rerum et verborum natabilium quae in cursu philoophico continentur - Aquino, Tomás de, Santo (1883)
Obra en tres volúmenes, disponible en biblioteca, que trata sobre la doctrina de Santo Tomás de Aquino, donde debate las cuestiones relacionadas con la lógica y la filosofía de la naturaleza.