MONUMENTA PAEDAGOGICA SOCIETATIS IESU - Luckacs, Ladislaus (MONUMENTA HISTORICA SOCIETATIS IESU ;, 1965)
CONTENIDO: V.1. (1540-1556).-- V.2. (1557-1572).-- V.3. (1557-1572).-- V.4. (1573-1580).-- V.5. RATIO ATQUE INSTITUTIO STUDIORUM SOCIETATIS IESU (1586 1591 1599).-- V.6. COLLECTANEA DE RATIONE STUDIORUM SOCIETATIS IESU (1582-1587).-- V.7. COLLECTANEA DE RATIONE STUDIORUM SOCIETATIS IESU (1588-1616).