MONUMENTA HISTORICA JAPONIAE I - Schutte, Josef Franz (edición) (MONUMENTA HISTORICA SOCIETATIS IESU, 1975)
CONTENIDO: V.1. TEXTUS CATALOGORUM JAPONIAE: ALIAEQUE DE PERSONIS DOMIBUSQUE S.J. IN JAPONIA INFORMATIONES ET RELATIONES 1549-1654.