EPISTOLAE MIXTAE EX VARIIS EUROPAE LOCIS AB ANNO 1537 AD 1556 SCRIPTAE NUNC PRIMUM A PATRIBUS SOCIETATIS IESU (MONUMENTA HISTORICA SOCIETATIS IESU, 1898)
CONTENIDO: V.1. 1537-1548 -- V.2. 1549-1552 -- V.3. 1553 -- V.4. 1554-1555.-- V.5. 1555-1556.