EPISTOLAE ET COMMENTARIA P. JOANNIS ALPHONSI DE POLANCO E SOCIETATE IESU ADDENDA CAETERIS EJUSDEM SCRIPTIS DISPERSIS IN HIS MONUMENTIS - Polanco, Juan Alfonso de (MONUMENTA HISTORICA SOCIETATIS IESU, 1916)
INDICE