EPISTOLAE PP. PASCHASII BROETI, CLAUDII JAJI, JOANNIS CODURII ET SIMONIS RODERICII SOCIETATIS IESU : EX AUTOGRAPHIS VEL ORIGINALIBUS EXEMPLIS POTOSSIMUM DEPROMPTAE - Broet, Pascasio (MONUMENTA HISTORICA SOCIETATIS IESU, 1903)
INDICE