EPISTOLAE P. ALPHONSI SALMERONIS SOCIETATIS IESU EX AUTOGRAPHIS VEL ORIGINALIBUS EXEMPLIS POTISSIMUM DEPROMPTAE A PATRIBUS EJUSDEM SOCIETATIS - Salmerón, Alfonso (MONUMENTA HISTORICA SOCIETATIS IESU, 1906)
CONTENIDO: V.1. 1536-1565 -- V.2. 1565-1585.