EPISTOLAE ET ACTA PATRIS JACOBI LAINII SECUNDI PRAEPOSITI GENERALIS SOCIETATIS IESU EX AUTOGRAPHIS VEL ORIGINALIBUS EXEMPLIS POTISSIMUM DEPROMPTA A PATRIBUS EJESDEM SOCIETATIS - Laínez, Diego (MONUMENTA HISTORICA SOCIETATIS IESU, 1912)
CONTENIDO: V.1. 1536-1556.-- V.2. 1557.