SUMMARIUM THEOLOGIAE DOGMATICAE - Dander, F. (1963)
CONTENIDO: T. 7 V. 1 DE SACRAMENTIS CHRISTI: SACRAMENTA INGENERE BAPTISMUS ET CONFIRMATIO EUCHARISTIA.-- T. 8 V. 2 DE SACRAMENTIS CHRISTI: PAENITENTIA ET UNCTIO ORDO, MATRIMONIUM SACRAMENTALIA