OBRES COMPLERTES - Verdaguer, Mossen Jacinto (1905)
CONTENIDO: V. 1 IDILIS Y CANTS MISTICHS, CARITAT, LLEGENDARI, CANCONS Y ODES DE MONTSERRAT, PASSIO DE NOTRE SENYOR JESUCRIST. -- V. 2 LO SOMNI DE SAT JOAN, SANTA EULARIA, ROSERDE TOT L'ANY, SANT FRANCESCH, ROMANCERET DE SANTA CLARA. -- V. 3 JESUS INFANT, BETHLEM, LA FUGIDA A EGYPTE, NAZARETH,FLOR DEL CALVARI, CANTICHS. -- V. 4 LA ATLANTIDA, CANIGO, PATRIA. -- V. 5 DIETRI D'UN PELEGRI A TERRA SANTA, DISCURSOS, ARTICLES, PROLECHS, NERTO, RANDALLES. -- V. 6 EXCURSIONSY VIATGES, FOLK-LORE, MOSSEN JACINTO VERDAGUER EN DEFENSA PORPRIA AYRES DEL MONTSENY