THEOLOGIAE MORALIS COMPENDIUM - Zalba, Marcelino (BIBLIOTECA DE AUOTRES CRISTIANOS, NORMAL;, 1958)
CONTENIDO: V.1 THEOLOGIA MORALIS FUNDAMENTALIS. TRACTATUS DE VIRTUTIBUS MORALIBUS.--V.2 TRACTATUS DE VIRTUTIBUS THEOLOGICIS. DE STATIBUS PARTICULARIBUS. DE SACRAMENTIS. DE DELICTIS ET POENIS