THEOLOGIAE MORALIS SUMMA - Zalba, Marcelino (autor) (BIBLIOTECA DE AUTORES CRISTIANOS. NORMAL;, 1952)
CONTENIDO: V.1 THEOLOGIA MORALIS FUNDAMENTALIS. TRACTAUS DE VIRTUTIBUS THEOLOGICIS.--V.2 LUXTA CONSTITUTIONEM APOSTOLICAM DEUS SCIENTIARUM DOMINUS.--V.3 THEOLOGIA MORALIS SPECIALIS: DE SACRAMENTIS. DE DELICTIS ET POENIS