PHILOSOPHIA NATURALIS - Hugon, Eduardo (CURSUS PHILOSOPHIAE THOMISTICAE;, 1927)
CONTENIDO: V.1 COSMOLOGIA: DE MUNDO QUOAD CAUSAM EFFICIENTEM; DE MUNDO QUOAD CAUSAM MATERIALEM ET FORMALEM; DE MUNDOQUOAD CAUSAM FINALEM.