PRAELECTIONES PSYCHOLOGICAE - Gruender, Hubert (1914)
CONTENIDO: V. 1 DE DISTINCTIONE ESSENTIALI INTERCORPORA VIVENTIA ET NONVIVENTIA, DE EXISTENTIA PRINCIPII VITALIS.-- V. 2 DE INTELLECTU HUMANO, DE OBJECTO INTELLECTUS