CURSUS PHILOSOPHIAE AD USUM SEMINARIORUM - Boyer, Charles (1957)
CONTENIDO: V.1 INTRODUCTIONEM GENERALEM, LOGICAM, INTRODUCTIONEM METAPHYSICAM, COSMOLOGIAM, PSYCHOLOGIAM VITAE VEGETATATIVE.-- V.2 CONTINENS PSYCHOLOGIAM VITAE SENSITIVAE ET INTELLECTIVAE, METAPHYSICAM CUM THEOLOGIA NATURALI, ETHICAM