SACRAE THEOLOGIAE SUMMA - Nicolau, Miguel (autor) (BIBLIOTECA DE AUTORES CRISTIANOS;, 1952)
CONTIENE: V.1 THEOLOGIA FUNDAMENTALIS.-- V.2 DE DEO UNO ETTRINO. DE DEO CREATE ET ELEVANTE. DE PECCATIS.-- V.3 DE VERBO INCARNATO. DE B. MARIA VIRGINE. DE GRATIA CHRISTI. DE VIRTUTIBUS INFUSIS.-- V.4 DE SACRAMENTIS. DE NOVISSIMIS