SUMMARIUM THEOLOGIAE DOGMATICAE - Dander, F. (1963)
CONTENIDO: V. 1 DE FIDE DIVINA.-- V. 2 DE DEO UNO TRINO.--V.3 DE DEO CREANTE ET ELEVANTE.-- V. 4 DE CHRISTO SALVATORE.-- V. 5 DE MATRESOCIA SALVATORIS.-- V. 6 DE GRATIA SALVATORIS.-- V. 9 DE NOVISSIMIS.