La llamada del mar - Cela i Ollé, Jaume ((La Galera ; Polizones))
Jaume Cela i Ollé (Barcelona, 1949- ). Escritor catalán. Miembro de la Associació de mestres Rosa Sensat y la Federació de Moviments de Renovació Pedagógica de Catalunya. Entre sus obras destacan: Un cas com un piano (1991), Una troballa sorprenent, No mireu sota el llit, La visita de la dama, Amb veu de mestre (1992), Xerraires impenitents (1995) y La llamada del mar (1996).