Epistolae ad sanctissimum in Christo patrem Pium Sextum pont. opt. max. ac sacram rituum congregationem por causa beatificationis & canonizationis ven. servi dei Antonii Margil a Jesu, missionarii apostolici ord. min. S. Francisci de observantia - Orozco y Jiménez, Francisco (1930)
Publicación de los documentos que mostraban el entusiasmo en beatificar al padre fray Antonio Margil de Jesús, evangelizador de América, bajo el pontificado de Pío VI.